Værtsfamilier

Du er som værtsfamilie meget vigtig for os. 

Som værtsfamilie spiller du en væsentlig rolle for vores programs succes. Uden jer som værtsfamilie kan vi ikke køre vores programmer.

Mange tak for din vilje til at tage Inbound student ind i din familie og give ham/hende et midlertidigt hjem. Vi er afhængige af din støtte og ser frem til at arbejde sammen med dig.

Nedenfor finder du materiale, du kan bruge på at forberede dig som værtsforælder.

Ud over manualer og nyttige tips giver vi dig også indledende spørgsmål, der kan hjælpe dig med at afklare små ting med dit udvekslings”barn”

Vi har som hjælp lavet en lille “manual” med rollen som værtsfamilie

Vejledning til rollen som værtsfamile

 

Klik på billedet og hør om oplevelserne som værtsfamilie fra Henriette og Jeppe

Der vil sikker være mange spørgsmål,

både fra den unge og en del afklaringer fra begge sider. Her finder du første dags spørgsmål som studenten også er bekendt med og så link til dokumenter der kan oversætte fra eksempelvis engelsk til dansk, på første og anden dags spørgsmål.

De er gode til at starte en dialog og få de små afklaringerer på plads fra starten, og mon ikke der kommer nogle god grin ud af det også 😁

Men uanset så står klub counseloren (vejlederen) altid klar til at hjælpe hvis der er noget der skal “justeres” lidt.

Straffeattest

For at sikre den unge, skal alle i hustanden over 18 år fremvise en straffeattest, ligesom alle i Rotary der har med unge under 18 skal gøre. (både i indland og udland)

Attesten skal ikke sendes men blot fremvises til sikkerhedsrepræsentanten for klubben.

Det tager kun 2 minutter at rekvirere via borger.dk